SİZİ ARAYALIM

NetD müzik yayınlama, şarkı, klip yayıncılığı ücreti firmamız bünyesinde yoktur. İzmir medya şirketimize gelerek ücretsiz DMC Müzik yayını yapabiliriz.

NetD Müzik Dağıtım Şirketi İzmir Medya Teknoloji A.Ş.

NetD, Türkiye’deki en büyük dağıtım şirketi olup müzik yayıncılığı, şarkı ve klip denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biridir.

İzmir Medya Teknoloji A.Ş ise NetD müzik ile sağlamış olduğu anlaşma neticesinde hiçbir aracıya ihtiyaç duymadan video, müzik ve eğlence içeriklerinin dağıtım hizmetini üstleniyoruz. Şarkıların yayınlanabilmesi için gerekli olan tüm prosedürleri profesyonel bir biçimde uyguluyoruz.

Aktif olarak NetD şarkı dağıtım yayınlama hizmetini Türkiye’nin dört bir noktasındaki müzisyenlere sağlayan şirket profesyonel yapısını öne çıkarıyor. Aynı zamanda Türkiye’de yayın ve dağıtım açısından tercih edilebilecek en büyük NetD partner şirketi olarak değerlendiriliyor.

Şarkım Hangi Platformlarda Yayınlanacak?

NetD şarkı, müik, klip yayınları için en önemli adresin Youtube olduğu biliniyor. Bu kapsamda Youtube ile başlayan dağıtım ise hızlı bir biçimde diğer müzik ve video platformlarında da devam ediyor.

Daha büyük bir dinleyici kitlesine erişmek için sosyal medyanın gücünden de faydalanan İzmir Medya Teknoloji A.Ş olarak aynı zamanda sanatçının PR çalışmalarına da öncülük ediyoruz.

NetD müzik yayıncılığı yapan firmalar arasında en çok tercih edilen firma olmasında da bunun etkisi büyüktür. Keza yapılan ön PR çalışması sayesinde sanatçının yeni parçasıyla ilgili gündem de oluşturuyoruz.

Profesyonel bir biçimde tanıtım yapılırken bunu sadece sosyal medya hesaplarıyla değil aynı zamanda geleneksel medya aracılığıyla da üst noktalara taşıyabiliyoruz. Televizyon programları, radyo yayınları ve NetD şarkı yayınlama ve paylaşımı yapılmadan önce dinleyiciye ulaşılabilecek her kanaldan gerekli reklam çalışmaları tamamlanıyor.

Platform olarak NetD Youtube üzerinden yayınlanacak olan yeni video klip için aynı zamanda müzik dinleme servislerinin de tamamı lisans kapsamında tutuluyor. Şarkınız Youtube Music, Apple Music, NetD Müzik, Spotify, Muud, Deezer, Fizy ve Amazon Music aplikasyonları üzerinde de lisanslı bir biçimde yerini almış oluyor.

Aynı zamanda NetD müzik yayıncılığı için sadece lisans ve dağıtım ile sınırlı kalmayan hizmetlerden ötürü online ortamda tüm mecralar efektif şekilde kullanılarak PR çalışmaları yapılıyor.

Facebook, Instagram, Twitter ve Tiktok üzerinden de parçanın dinleyicilerle buluşması için gerekli adımlar atılıyor. Bu hayran kitlenize direkt olarak ulaşabilmenizi sağlayan bir unsura dönüşüyor.

NetD Müzik Yayınlama için Ne Yapıyoruz?

İzmir Medya Teknoloji A.Ş olarak yaptığımız anlaşmalar neticesinde NetD Youtube kanalında profesyonel bir şekilde müzik yayınlama ve dağıtım hizmeti sunmaktayız. Bu hizmeti sunan yetkili bir firma olarak hiçbir prosedürle uğraşmanıza gerek kalmadan şarkılarınızı, videolarınızı ve kliplerinizi lisanslandırıyoruz.

Bu hizmetten faydalanabilmek için bağımsız sanatçı olabileceğiniz gibi aynı zamanda kurumsal bir yapıya da sahip olabilirsiniz. Zira müzik stüdyonuz ya da bir prodüksiyon şirketiniz varsa dağıtım ve yayınlama aşamasında NetD partnerliği ile çok üst seviyelere ulaşabilirsiniz. Hem kalite açısından hem de ulaşacağınız milyonlar açısından müzik yayıncılığı için doğru adreste olduğunuzu söyleyebiliriz.

Şirket olarak size sunduğumuz hizmetlerin yalnızca NetD Youtube kanalına yükleme, şarkının lisanslanması, dağıtımı ile sınırlı olmadığını da vurgulamak gerekiyor.

İhtiyacınız olan ve ürettiğiniz projeyi daha yukarıya çekebilecek her faktörü ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Özellikle reklam ve PR noktasında ihtiyaçlarınızın tamamını karşılıyoruz. NetD şarkı yayınlama dışında şu hizmetlerden de şirketimiz aracılığıyla faydalanabiliyorsunuz.

  • Sanatçıya ait olan sosyal medya hesaplarının doğru hedef kitleye ulaşması için sosyal medya yönetimini üstleniyor.
  • Youtube üzerinde NetD kanalına şarkınız yüklendikten sonra Youtube reklam ağı kullanılarak daha fazla kişiye ulaşmasını sağlıyoruz.
  • Sosyal medyada, web üzerinde ve çeşitli araçlarla reklam yönetiminizi planlayarak PR çalışmalarınızı üstleniyoruz.
  • Klip çekimi ve prodüksiyon noktasında tüm ihtiyaçlarınız için profesyonel çözümler üretiyoruz.

Yayınlanacak olan parçanız için dağıtım hizmeti sunan İzmir Medya Teknoloji A.Ş şirketi aynı zamanda üretim aşamasında da sizin tam destekçiniz olmaya devam ediyor. Yeni şarkılarınız için söz yazarlığı, aranje, prodüksiyon ve klip çekimi ihtiyaçlarınızın tamamı talepleriniz doğrultusunda karşılanıyor.

Ayrıca parçalarınızın global bir ölçekte korunabilmesi için bizzat şirket güvencesiyle lisanslandırılması sağlanıyor. Bu hem parçanızın internet üzerinde hem de sanatçının genel olarak güvence altında olmasını sağlayan bir faktör olup birincil vizyonlarımız arasında bulunuyor.

NetD Müzik Bayisi Olun! Artık Siz de NetD’nin Yayıncı Bayisi Olabilirsiniz

NetD müzik bayisi olmak en büyük hayaliniz ise bunu İzmir Medya Teknoloji A.Ş bünyesinde gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için özel olarak sunduğumuz bu fırsat bir noktada profesyonel bir iş ortaklığı olma niteliği taşımaktadır. Dolayısıyla her iki taraf için de kazançlı bir iş potansiyeline dönüşmektedir.

Türkiye’de NetD klip yayıncılığı için yetkili bir partner firma olmamızdan dolayı daha geniş kitlelere hitap edebilmek için ürün ve hizmetlerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Sizden gelen talepler doğrultusunda da proje bazlı çalışmalarda tüm lisans, yayın ve dağıtım aşamasını üstleniyoruz.

Sanatçıların ürettikleri eserlerin lisans aşamasını tamamlayıp Youtube NetD kanalı ve müzik platformlarında yayınlanması için tüm çalışmalar ivedilikle yapılmaktadır.

Aynı zamanda sanatçının PR çalışması, sosyal medya ve web üzerinde gerekli reklam çalışmaları, geleneksel medyada tanıtımı için profesyonel bir yaklaşımdan söz edebiliriz. Sizlerle ortak bir paydada en doğru satış stratejisiyle en büyük kitleye ulaşmak için ciddi bir yol haritası çıkarmak için hazırız.

İzmir Medya Teknoloji A.Ş şirketi sanatçılara her aşamada destek sunarak müzik kariyerlerini yönetme aşamasında profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Yapım aşamasında almak istediğiniz desteğin yanı sıra aynı zamanda yayınlanması için gerekli olan tüm prosedürleri şirketimiz üstlenmektedir.

Lisanslanan eserleriniz güvenilir ve kaliteli bir biçimde NetD çatısı altında müzik dinleme uygulamalarında ve Youtube üzerinde milyonları aşan kitleye hızlıca ulaştırılmaktadır.

Projelerinizin klip çekimi, aranjesi ve dağıtımı ile ilgili tüm hizmetler mevzuata uygun bir biçimde tamamlanır ve sizler için özel olarak raporlanır. Profesyonel bir müzik kariyeri için doğru adımı atmak adına hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NetD Müzik Klip Yayınlama Ücreti Var mı?

Youtube üzerinde ve diğer müzik ve video servislerinde NetD müzik ve klip yayınlama konusunda en öncü alternatif olurken özellikle ücretleri çok merak ediliyor.

Bağımsız sanatçılar, prodüksiyon şirketleri ve firmalar müziklerini ve çektikleri video klipleri yayınlamak için bu kanalı tercih ediyorlar. Dolayısıyla NetD klip yayınlama hizmeti günden güne daha da önemli bir unsura dönüşüyor.

Sanatçıların doğru kitleye ulaşarak müziklerini iletmesi ve aynı zamanda popüler bir yükseliş yakalaması için bazı standartların sağlanabilmesi gerekiyor. NetD ise bunu çok iyi bir pozisyonda başarabiliyor.

Tabii ki akla direkt olarak NetD müzik klip yayınlama ücretleri takılmaya başlıyor. Böyle büyük bir kitleye müzik kliplerinin ulaşması, lisanslı bir biçimde yayınlanması ve dağıtımının internet ortamında üstlenilmesi için nasıl bir meblağ ödeneceği merak konusu olmaya başlıyor.

Öncelikli olarak telif hakkı mevcut olan herhangi bir şarkı, video klip ve diğer materyallerin NetD müzik bünyesinde yayınlanması ücretsizdir.

Fakat yayınlama yalnızca platformlarda ürettiğiniz müziğin yer almasını sağlayacaktır. Yani teknik olarak NetD müzik kanalında klip yüklenmiş olsa da aradığınız popülerliğe ulaşmak, yüksek dinlenme sayılarını ve izlenme sayılarını elde etmek için pek çok kıstası göz önüne almanız gerekecektir.

NetD müzik, şarkı, klip yayınlama ücreti olmasa da tüm lisans, dağıtım, aranje, prodüksiyon, sosyal medya yönetimi gibi hizmetleri değerlendirmek için İzmir Medya Teknoloji A.Ş firmasını tercih edebilirsiniz. NetD müzik iletişim için Whatsapp ikonuna tıklayabilirsiniz.

Şarkımı NetD Müzik’te Nasıl Yayınlatabilirim?

NetD müzik platformunda şarkı yayınlatmak için bir dağıtım bayisine ihtiyacınız olacak. Kendi resmi sitesinde bunu yapmanız mümkün değil. İzmir Medya, NetD müzik partneri olarak şarkınızı yayınlatır.

NetD şarkı yayınlama için ücret olmasa da çekilecek klip ve aracılık hizmetleri vardır. İzmir Medya A.Ş.’ye sol altta yer alan Whatsapp butonuna tıklayarak yazın, en uygun fiyatlara, en kaliteli şekilde hizmet sunalım. Dilerseniz örnek kliplere de göz atabilirsiniz.

NetD Müzik Yayınlama Ücreti Kaç TL?

 

NetD müzik yayınlama ücreti 0 TL! Klip yayınlama fiyatları için tüm hizmetleri kapsayan firmamızla anlaşarak oldukça cüzi ücreti ile kariyer basamaklarını profesyonel bir şekilde tırmanabilirsiniz.

Yayınlama aşamasında herhangi bir ücret talebinin olmamasına karşılık müzik endüstrisi çok daha komplike bir hal almış durumda. Bu yüzden üretilen şarkının aranjesi ve prodüksiyonu için tüm imkânlara sahip olmanız önemli.

Yine ek olarak NetD müzik yayınlama ücretleri konusunda en önemli hususların başında PR çalışmaları geliyor. Hiçbir ücret ödemeden klip yüklense dahi bunun daha geniş bir dinleyici kitlesine hitap edebilmesi ve diğer platformlarda da yer alabilmesi için ciddi bir PR yapılmalıdır.

Çeşitli reklam kampanyaları ve sosyal medyanın aktif kullanımı bu noktada daha da önemli bir hal alabiliyor. Dolayısıyla bu hizmetlerin tamamının da profesyonel şekilde yapılması gerekiyor.

 

NetD Klip Yayınlama Hizmeti

 

NetD klip yayınlama ücreti ile ilgili önemsenmesi gereken en önemli ayrıntı tüm bu hizmetleri kapsayan bir danışmanlıktır. Çünkü hiçbir ücret ödemek zorunda kalmadan zaten NetD çatısı altında lisansı size ait olan parçaları yayınlayabiliyorsunuz.

Fakat ürettiğiniz müziğin telif hakkı ve lisans detaylarının tamamlanması, dilediğiniz şekilde video klip ile taçlandırılması ve en önemlisi bunun piyasaya servis edilmesi önem arz etmektedir.

İzmir Medya Teknoloji A.Ş bu noktada müzik üretimi için stüdyo, prodüksiyon ve aranje ihtiyaçlarınıza cevap verirken aynı zamanda klip çekimi için de tüm imkânları sağlamaktadır.

NetD klip yayınlama  hizmetinde şarkının üretim ve servis aşamasına dair tüm detaylar önceden profesyonel bir biçimde ele alınıyor.

Aynı zamanda sosyal medya yönetimi konusunda yine profesyonel bir ekiple çalışılıyor. Sosyal ağlarda yapılan çalışmalar vesilesiyle hayran kitleniz artıyor ve Youtube dışında da tüm müzik dinleme mecralarına şarkılarınız ve klipleriniz lisanslı bir biçimde yükleniyor.

DMC Klip Fiyatları Ne Kadar?

İzmir medya teknoloji a.ş. olarak, dmc klip fiyatları, yayınlama ücreti yoktur. Klip çekimi için bizi tercih ederseniz uygun fiyatlara yardımcı oluyoruz. NetD müzik iletişim için sizi arayalım butonuna tıklayın , formu doldurun, hemen dönüş yapalım. NetD müzik başvuru için netD ile anlaşmalı şirketler arasında yer alan en iyi firma olmaktan gurur duyuyoruz.

Sonuç

NetD müzik yayınlama ücreti vermeyin, kliplerinizi profesyonel ekibimiz en kusursuz şekilde hazırlasın ve şarkınız milyonlara ulaşsın!

NetD Müzik Nedir ?

NetD , DMC yani Doğan Müzik Holding’e ait bir müzik dağıtım şirketidir. Bulunduğu konum itibari ile YouTube kanalında 20 milyondan fazla kullanıcı kitlesine  sahiptir. Dünya üzerinde en popüler müzik dağıtım şirketlerinin sahip olduğu izlenme sayısı ile eş değerdir. NetD Müzik youTube kanalı dünyanın en çok izlenen ve dinlenen kanalı olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

NetD Müzik’te klip yayınlatma Ücretli Midir?

İzmirmedya şirketimizden Netd müzik klip ve şarkı yayınlatma ücretsizdir, talep edilirse PR çalışmasında sizlere destek oluyoruz. Tüm platformlarda ve aynı zamanda anlaşmamız gereği NetD Müziğe ait olan diğer platformlar üzerinden de şarkınız, klibiniz ve müziğiniz yayınlanmaktadır. Yapılacak tüm yayınlanma işlemleri tamamen ÜCRETSİZ.

Klibimi NetD Müzikte Nasıl Yayınlarım?

Bir sanatçıysanız; şarkınızı, müziğinizi ve klibinizi NetD‘ de yayınlatmak istiyorsanız DMC ile anlaşmalı firmalar ile çalışmanız gerekmektedir. İzmir Medya Teknoloji A.Ş NetD ile anlaşmalıdır. Firmamız ile yapacağınız anlaşma ile kısa sürede klibinizi yayınlatma imkanı bulabilirsiniz. Bunun için de bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Netd Müzikte Şarkım Yayınlandıktan Sonra Başka Nerelerde Yayınlanacak?

NetD Müzik, YouTube kanalında yayınlanmanın yanı sıra; Spotify, Fizy, Apple Music, iTunes, Türk Telekom Müzik ve daha birçok dijital platformlarda firmamız aracılığı ile şarkı, müzik ve klip yayınlanacaktır.

Sorularınız mı var? Detaylı bilgi için...
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak ya da projeleriniz için bize ulaşın.

♫ ♩
♯ ♪
Call Now Button